Selasa, 11 Disember 2012

WANG KERTAS TANDATANGAN TAN SRI ALI ABUL HASSAN TENGAH

KOLEKSI WANG KERTAS RM100, RM50, RM10, RM5, RM2 & RM1
Tandatangan Tan Sri Ali Abul Hassan
Tandatangan Bahagian Tengah

                      GAMBAR WANG KERTAS RM100
                               Tandatangan  Tengah
                             Tan Sri Ali Abul Hassan            

 Koleksi RM100 sain Ali Abul Hassan Tengah
Replacement Prefix  ZA 0330801
Rarity Very Rare RR
Kondisi UNC

                       GAMBAR WANG KERTAS   RM50
                               Tan Sri Ali Abul Hassan
                                   Tandatanga Tengah

Koleksi RM50 sain Ali Abul Hassan Tengah
Replacement Prefix  ZA 3425117
Rarity Very Rare RR
Kondisi UNC

                       GAMBAR WANG KERTAS RM10
                                 Tan Sri Ali Abul Hassan
                                   Tandatangan  Tengah

Koleksi RM10 sain Ali Abul Hassan Tengah
Replacement Prefix   ZA 0762507
Rarity Very Rare RR
Kondisi UNC

                        GAMBAR WANG KERTAS RM5
                              Tan Sri Ali Abul Hassan
                                 Tandatangan Tengah

Koleksi RM5 sain Ali Abul Hassan Tengah
Replacement Prefix  ZA 0222207
Rarity Very Rare RR
Kondisi UNC

                        GAMBAR WANG KERTAS RM2
                              Tan Sri Ali abul Hassan
                                Tandatangan Tengah

Koleksi RM2 sain Ali Abul Hassan Tengah
first Prefix  DJ 9091259
Rarity Rare R
Kondisi UNC

                        GAMBAR WANG KERTAS  RM1
                               Tan Sri Ali Abul Hassan
                                 Tandatangan Tengah


Koleksi RM1 aisyah @ Ali abul Hassan Tengah
Prefix CR  72027287
Rarity Extremely Rare RRR
Kondisi UNC

                        GAMBAR SET AISYAH SAIN TENGAH




nota ****

Koleksi set Aisyah  REPLACEMENT  ini lengkap bermula dengan  Wang kertas RM100 Replacement ZA, Wang Kertas RM50 Replacement ZA, Wang Kertas RM10 Replacement ZA, Wang Kertas RM5 Replacement   ZA,  Wang Kertas RM2 First  Prefix  DJ dan Wang Kertas RM1  Prefix  CR 720  semuanya dalam kondisi UNC  yang ada dalam koleksi Galeri Sha Banknote.


65 ulasan:

  1. Salam....kalau duit tandatangan Aisyah RM100 kat tengah ada nilai x? maksud saya ada x peminat nak duit tu? tandatangan aishah kat tengah duit macam gambar atas ni?

    BalasPadam
  2. salam..dato sy ade duit rm10 tandatangan tan sri ali abu hassan..sain kt tengah..brape nilai skrg?

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Saya nak jual duit rm50 yang ditandatangan oleh aisyah..tulisan aisyah ditengah2 duit..

      Padam
  4. saya ada duit kertas rm 2 tandatangan aishah. ada nilai tak duit ni?

    BalasPadam
  5. Sy ada duit 10=2 pcs n 5-1pcs ada org nak beli x?

    BalasPadam
  6. Sy ada duit krtas rm50 nk lego dgn hrgj yg krpatutan
    0125561489

    BalasPadam
  7. saya ade duit tanda tangan aishah ade nk beli x

    BalasPadam
  8. saya ada rm5 tanda tangan aishah.. bapa harga ye?

    BalasPadam
  9. Tak lengkap lagi, rm20 sain aisyah tak Ada.

    BalasPadam
  10. rm20 tandatangan aisyah atau Ali Abul Hassan memang tak keluar . RM20 hanya ditandatangani oleh Aziz Taha dan Jaafar hussin kemudian duit rm20 tak dikeluarkan lagi .

    BalasPadam
  11. Dato duit rm100 tanda tangan tan sri ali abu hasan tepi berapa skrg.sy ada sekeping.0195111806 nk call je

    BalasPadam
  12. RM 1O tandatangan aisyah di tepi.Siapa berminat Sila call 0124835431

    BalasPadam
  13. askum dato ,sy ade duit rm100,rm50,rm10,rm5 sign aishah,berape harga
    minat whtsup 0127195348

    BalasPadam
  14. sy ada sume duit tandatangan aishah tepi dan tgh...sila hubungi sy..012-4129471 (hafis)

    BalasPadam
  15. dato, saya ada rm100 tandatangan aisyah tengah. berapa nilai nya dato?

    BalasPadam
  16. Salam.. saya nak tanya harga RM 2 tanda tangan Aishah no siri DR berapa harganya?

    BalasPadam
  17. Salam, Dato,
    Nak collect RM5 sain Ali Abul Hassan Tengah
    Replacement Prefix ZA, Dato boleh tolong ? ?

    BalasPadam
  18. i have rm5 with Ali Abul Hassan Tengah signature,,prefix AC6691843..interested email to lurveusa8890@yahoo.com

    BalasPadam
  19. Salam , sy ada duit rm 1 Jaffar . rm2 and rm5 sign aisyah @ali abul hasan . semua sign kat tengah . berminat wassap number 0135833293

    BalasPadam
  20. salam dato , saya ada rm50 tanda tangan (AISYAH) tan sri ali abu hassan (sign tengah). CD5049195
    minta pendapat dato.

    BalasPadam
  21. RM50 AAH tengah dikeluarkan pada tahu 1999 cetakanj Giesacke & devrent .

    First prefix BJ
    Prefix tengah BK-BZ,CA-CZ,DA-DZ, EA
    Last prefix EB
    Replacement ZA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam... Kalau prefix tengah tu takde nilai ke dato?

      Padam
  22. Salam.. dato.saya ada rm10 tan sri ali abu hassan. AW 8100***. Adakah ini 1st prefix edisi ke9.. dan berapakah nilainya sekarang?..

    BalasPadam
  23. Salam.. Sy ada rm5 tandatangan aishah di tengah.. Prefix AJ.. Ada harga ke? Just want to know.. Tq

    BalasPadam
  24. Salam Dato...saya ada RM50 sign Aishah tengah.prefixnya CR...ada value tak untuk dibuat koleksi?

    BalasPadam
  25. Salam Dato'. Sy ade duit kertas Rm50 tndatgn Tan Sri Ali Abu Hassan, sign tengah. Prefix no, CZ1137408 Brape nilai duit ni skrg ye?

    BalasPadam
  26. Saya ada rm10 sign tengah tan sri abu hassan..berapa nilai terkini ?

    BalasPadam
  27. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  28. Assalam.....maaf menganggu. Ada RM 50 aishah tengah za3636983.

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum. Saya ada RM5 sign Tan Sri Ali Abul - sign tengah and prefix AC. Condition kotor. Kalau ada yg berminat - email ke demynangel@gmail.com

    BalasPadam
  30. Salam. Sy ada note rm10 sign Tan Sri Ali Abul Hassan ERROR NOTE untuk dijual. Urgent!!! Whatsapp 0132461692

    BalasPadam
  31. Salam. Sy ada note rm10 sign Tan Sri Ali Abul Hassan ERROR NOTE untuk dijual. Urgent!!! Whatsapp 0132461692

    BalasPadam
  32. Salam dato saya nak tanya tentang nilai rm5 AA7××3××7 kalau ikut dlm harga dlm market yg saya tengok ia dlm lingku rm40-rm25.... adakah ia dpt d jual dgn nilai lbh tggi...

    BalasPadam
  33. rm50 sign aishah DH6239234 call 0177025090

    BalasPadam
  34. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  35. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  36. Says Ada rm 5 ringgit sign aishah ak..berapa harga???.

    BalasPadam
  37. Rm5 sign aishah AK7902766...call 01140218302

    BalasPadam
  38. Rm5 sign aishah AK7902766...call 01140218302

    BalasPadam
  39. Rm5 sign aishah AK7902766...call 01140218302

    BalasPadam
  40. saya ada rm10 sing aishah CC4484422.... call 0128467900

    BalasPadam
  41. assalamualaikum... 10 ringgit tandatangan aishah. very good condition. berminat call atau mesej 010-2634968

    BalasPadam
  42. Salam . Sya ada rm5 sign ali .
    Berminat ? Pm 0128354510 .

    BalasPadam
  43. Saya ada
    RM10 TSD Ali Abul Hassan sign tepi
    RM1 TSD Abdul Aziz Taha
    RM1 TSD Jaafar Hussein X 4pcs

    berminat? pm 0172665022 / 01120788831
    Terima Kasih.

    BalasPadam
  44. sy ada RM100,tanda tangan Aishah di tengah... siapa mw call 0148658021

    BalasPadam
  45. Saya ada (cz) rm50 aishah . Klaw nk beli email . Mardinariff@gmail
    Com

    BalasPadam
  46. sy ade rm5 aah AE*****berapa ek nilai die

    BalasPadam
  47. sy ade rm5 aah AE*****berapa ek nilai die

    BalasPadam
  48. Assalammualaikum dato.. saya ada rm2 ali bul hassan yang bermula dengan dj.dan saya ada 4 keping no berturut..
    Kalau dato berminat boleh call 0193667788 zainal.

    BalasPadam
  49. Assalammualaikum dato.. saya ada rm2 ali bul hassan yang bermula dengan dj.dan saya ada 4 keping no berturut..
    Kalau dato berminat boleh call 0193667788 zainal.

    BalasPadam
  50. saya ada RM 100 sign ali abdul hasan 1 keping
    saya ada RM 10 sign ali abdul hasan 1 keping
    saya ada RM 5 sign aisyah 1 keping
    saya ada RM 1 sign aisyah 3 keping

    sape nak boleh call 010-213199

    BalasPadam
  51. Assalammualaikum, saya ada note RM50 tandatangan aisyah (tengah). No siri cv. Berapa harga yer?

    BalasPadam
  52. Kalau duit RM5 ,Paper Money keluaran 27.9.1999 signed by Ali Abul Hassan Sulaiman berapa ya nilai

    BalasPadam
  53. Kalau duit RM5 ,Paper Money keluaran 27.9.1999 signed by Ali Abul Hassan Sulaiman berapa ya nilai

    BalasPadam
  54. Salam... Saya ada

    RM5 Zeti Aziz nmbr siri BF0012100

    RM2 Ali Abul Hassan (tengah), nmbr siri DW

    RM1 lama Jaafar Hussein nmbr siri HB...

    Nak tanya ada nilai tak 3 keping ni...

    BalasPadam
  55. salam dato... saya ada

    RM5 Ali Abul Hassan(tengah) AA3234086

    RM10 Ali Abul Hassan(tengah) BQ2885495

    RM10 Ali Abul Hassan(tengah) CW5432602

    RM10 Ahmad Mohd Don (tepi) AP5584733

    siapa berminat boleh whatsapp 01116047409

    BalasPadam
  56. saya ada wang rm5 tandstangan tan sri ali, siapa nak beli? pm 01118818158

    BalasPadam
  57. Saya ad duit kertas Rm10 sign(tenGah) Tan Sri Ali Abdul Hassan , sapa yg berminat PM saya 01125335432

    BalasPadam
  58. Salam dato, sy ada not 100 sain TS ali abul hasan d tengah. Prefix AP******* . Brapa nilai pengumpul wang ambil pd masa ini?

    BalasPadam
  59. Salam dato, sy ada not 100 sain TS ali abul hasan d tengah. Prefix AP******* . Brapa nilai pengumpul wang ambil pd masa ini?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...